Pozdrav, ima li neko iskustvo ili savet po pitanju ovog telefona? Planiram da ga kupim ali se dvoumim izmedju nekih modela i ovog. Konkretno me zanima iskustvo sa ovim modelom Selfie, obzirom da su mu specifikacije dobre a ne poznajem nikoga ko je koristio Asus, misljenja prodavaca su razlicita.
Unapred hvala.
Asus Zenfone Selfie
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 22. Apr 2015. 17:15
- :: iPhone SE
- :: iPhone 4
Re: Asus Zenfone Selfie
ako zelis da kuvas na ovom telefonu, to je pravi izbor za tebe
ja koristim zenfone 2 i odlican je, doduse ne za ovaj novac za koji se prodaje ovde, a selfie ima snapdragon 615 sto je dovoljan razlog da ga ne kupis
ja koristim zenfone 2 i odlican je, doduse ne za ovaj novac za koji se prodaje ovde, a selfie ima snapdragon 615 sto je dovoljan razlog da ga ne kupis
Sta toliko fali SD615? Ako vec pises anti-preporuku, onda i navedi razloge.
-
- Redovni učesnik
vec sam napisao gore o cemu se radi, a tu je i google i kritike na istom
Ako te mrzi nekom nešto pojasniti onako kako valja, što se koji krasni i pojavljuješ na forumu?! To što imaš taj YouTube kanal te ne čini nikakvom facom...
-
- Redovni učesnik
o cemu ti pricas covece? kakva faca? kakvo je to primitivno razmisljanje?
napisao sam ti gore o cemu se radi, procitaj ponovo moj post
ne vidim cemu vredjanje, lepo sam ti rekao da pise u mom postu jedan razlog, a ostali se nalaze u kritikama na googleu
napisao sam ti gore o cemu se radi, procitaj ponovo moj post
ne vidim cemu vredjanje, lepo sam ti rekao da pise u mom postu jedan razlog, a ostali se nalaze u kritikama na googleu
probotzor napisao:ako zelis da kuvas na ovom telefonu, to je pravi izbor za tebe
"Ako želiš da kuvaš na telefonu"... Fantastičan odgovor, nema šta. Za primer drugima kako treba komunicirati na forumu. Vidi se da baš i nisi najoštrija olovka u fioci...
Što se gugla tiče, ajmo onda svi lepo prestati posećivati forume i na njima tražiti savete, jer si ti stručnjak eto tako lepo predložio da se služimo guglom.
Ponavljam, ako te mrzi da napišeš koju reč više o razlozima zbog kojih nešto ne preporučuješ, ne trebaš ovde dolaziti.
Što se gugla tiče, ajmo onda svi lepo prestati posećivati forume i na njima tražiti savete, jer si ti stručnjak eto tako lepo predložio da se služimo guglom.
Ponavljam, ako te mrzi da napišeš koju reč više o razlozima zbog kojih nešto ne preporučuješ, ne trebaš ovde dolaziti.
-
- Redovni učesnik
e nemam nameru da razgovaram sa nekim ko ne zna bolje nego da vredja bez razloga
dobio si najnormalniji odgovor od mene svaki put
nit sam pominjao svoj kanal, niti da sam strucnjak, nit je to vezano za ovu temu, a ti ne mozes da ne pomenes nesto od toga, ocigledno imas neki problem sa kompleksima za koje stvarno ne znam zasto postoje
dobio si najnormalniji odgovor od mene svaki put
nit sam pominjao svoj kanal, niti da sam strucnjak, nit je to vezano za ovu temu, a ti ne mozes da ne pomenes nesto od toga, ocigledno imas neki problem sa kompleksima za koje stvarno ne znam zasto postoje
probotzor, ajde mene zanima detaljno razlog zasto zaobici SD 615. 

probotzor, ti zaista imaš poteškoća da shvatiš neke veoma jednostavne stvari. Lepo sam te pitao da obrazložiš zbog čega je SD615 loš, ti se u dva navrata praviš blesav i spominješ kuvanje i gugl.
Drugar ima Oppo R7 Plus sa SD615, nikakav problem nema.
Drugar ima Oppo R7 Plus sa SD615, nikakav problem nema.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Možda je mislio na pregrevanje telefona...
Naravno da jeste, ali onda tako treba i da napise, s obzirom da nisu bas svi clanovi dobri poznavaoci. Osoba koja je otvorila temu je verovatno izgubila interes da se ponovo javi.